Lägger ner denna blogg...

TESTAR PÅ EN ANNAN ETT TAG FÅR SE OM JAG ÅTERKOMMER...

http://pernillak.fashionblogg.se/

Kika gärna in där o se...

Känns skumt men who cares?

Ok har varit o jobbat idag. Drog från jobbet vid 14 stack o hämtade lite papper som ja ska lämna in på kommunen. Drog upp o hälsade på...på sjukhuset en sväng. Kom hem o packa o röjde lite. Drog o träna. Kändes helt ok o träna. Körde rodd o löpning. Imon blir de till o ta de lugna passet får köra mage o köra frihand. sen får de bli lite yoga. DAMN de hjälper verkligen till  med stelhet o så. Hur bra som helst ju...

Ok fick höra att min ex ehm vill inte ens kalla de de men iaf, (inte han ja har min son med) iallafall han dog i helgen. Gissar på överdos eller mördad. polisen hade tydligen inte velat säga nått om de hela pga va de nu va. Inte för att jag bryr mig så egentligen men de e ändå en person ja spenderat 4år med.  Nåja nog om de. blir deprimerad av den tiden. Tycker mest att det känns lite halvskumt så.

Har förövrigt flummat me sofia nu på kvällen. Sen kom Robert förbi han gick här för en stund sen. Han e verkligen störd om nått. Jaja men de e altid kul o skratta.

nu ska ja nog krypa till kojs som man säger...*asg*

Jaja pussilipuss...


"Min bästaste bästa vän tänker inte åka utan mig awwwww såååå söt..=)"

JA SOFIA JA VET men du e min fru o han e min vän...puss

Problem, facebook, mobil o vardags....

Jaha nu var de ett tag sen ja blogga...mycke har hänt.... Har så mycke runt om just nu att ja inte hinner med att sitta vid datorn. Till en början me har ja min far. Jag vet inte ens vart man ska börja. orkar inte dra hela historian om honom kortfattat han borde låsas in på en låst avdelning på psyk. Han förstör för allt o alla. O framför allt för sig själv. Låst avdelning e inget ja säger bara för att ja e arg på honom utan mer för att han skulle verkligen behöva det. Men får la fortsätta köra honom till psykakuten me jämna mellanrum. till slut kanske nån fattar o hjälper honom. Nog om de. Sen har ja mitt jobb personen ja jobbar med ligger på sjukhus o de ser inge bra ut. Jobbigt då man bryr sig o tycker så mycke om personerna man jobbar med. Eller ja gör de iaf. Har ett problem med min morsa oxå som kanske e ett lyxproblem men för mig är de jobbigt iaf. Känns som om den tiden man har liam går för fort o veckan man inte har honom e de bara jobb o problem har liksom ingen tid för mitt egna liv. måste hjälpa alla andra hela tiden. Men hellre att ja har de skit än min bror o kjell o elisabeth. Ändå känner man att de hade varit skönt o få en dag eller kanske två dagar där man inte behöver handskas med problem. men de e la bara o bita i hop o försöka så gott de går ja menar jag har la egentligen inget o klaga på har ju de ganska bra om man jämför me många andra.

Hur som har idag varit på kalas hos min underbara moster som fyllde 50år idag, Jättekul verkligen o komma dit mina kusiner och kusinbarn var oxå där brorsan hängde oxå på himla roligt när alla e liksom. Lillemantrivdes jätte bra. Han berätta för alla att han hade hoppat från kanten när vi badade o att han hade simmat...haha på hans sätt..=) Han blev dock jävligt förbannad när han inte fick åka i mikaels nya bil. men men får bli nästa gång jag har honom.  "neee saab uschbil saab fiiin bil en brum brum bil" sug på den vännen haha du som lärde honom att saab va en skitbil...haha.

Lilleman har lärt sig lite nya mooooves och nya uttryck...alla uttryck är la inte ok! men iaf....Dooo it Do it.....DAMN IT....a men de e gooott de...=) hehe...snart är han helpimp..=)

JAHA alla hjärtans dag.....hur kul är de då? inte alls faktiskt...eller a beror la på hur man ser de...ja bryr mig faktiskt inte så mycket om att de e de idag har haft en kanondag men tycker synd om alla som inte blivit uppvaktade som de hoppats på. Själv ska ja väl tacka för alla rosor o alla hälsningar som jag har fått idag haha har nog aldrig fått så många hälsningar...haha FB =) Alltså på tal om FB (facebook) när man började med de höll man ju på i ett. va me på allt skicka till allt o alla osv...jösses va de runnit ut i sanden. Usch hur kul e de då? man har på fb i bakgrunden kollar om nån skrivot något kul mer än då är de ju inte...Nu verkar fb blivit skitstort...fick min träningstidning för nån vecka sen o där rekomendera de att bli medlem på FB halllåååå eller har de inte gått för långt då? hmmm...men ok ja förstår deras tanke...att om man inte har vänner o bekantar o mår bra psykiskt kan man inte bli bra fysiskt men de måtte väl ändå vara bättre att ta sig ut på stan o träffa folk än o sitta framför datorn o kommunicera...hallå hur gjorde man förr eller?  Ta bara som innan man hade mobiltelefon? Man ringde hem till folk bestämde tid o plast o sen fick man stå o vänta o hoppas på de bästa liksom. Idag haha klarar man sig inte utan mobil o internet...o nej jag klagar inte på andra ja e själv likadan får panik o känner mig naken om ja missar o ta med mobilen till jobbet. Även om den ligger på ljudlös i fickan på jackan så finns den där. Man kikar till den med jämna mellanrum ifall om att man fått nått kul mess eller att nån kul person har ringt. Visst nu händer ju inte de men iaf. Hade en period då de va riktigt kul o ha telefonen ifall om att. numera e de mest jobbigt o få samtal eller sms... men ändå måste man ha med den. haha sjukt egentligen. Mobilen e på dygnet runt ifall om att...Har iaf börjat sätta den på ljudlös på nätterna haha...

ojoj hamna in på nått helt annat hehe men men...skriver ju de man kommer o tänka på. =)
Nu får ja väl försöka varva ner o blega lite på tv o så...imon blir de bad med kidzen ska bli himla roligt faktisk...
nästa vecka blir d jobb o enbart träning för min del. Inga bärs på helgen måste fan ut o jogga o röra på mig börjar ju fan se ut som en flodhäst snart INTE OK

Nåja god natt o sov gott...

till alla er som inte fått som ni vill ha de...jag tänker på er iaf...haha även om ja inte vet vilka alla e så tänker ja iaf på er...de e ju tanken som räknas...=)

Puss puss


ÄLSKAR MIN SON ÖVER ALLT ANNAT PÅ DENNA JORD

Slut igen?!

Jaha nu har man varit o flängt hela dagen har int evarit hemma sen i morse juh. Skönt o komma hem o bara vara. Funderar på vad man ska hitta på för något kul ehm....ja får la se va de blir. Var ute en sväng i går haha himla skojsigt. Var hos karnevi en sväng robban o Kopp var där oxå sen drog vi in till stan helt ok. Men måste fan säga att träsket suger verkligen bra. Ok nu var de la helt ok eftersom de var ett gäng som inte var från thn så de va ju ball me dem o så. Men lilla thn suger verkligen alltså. Tur att man inte har behovet att gå ut varje helg. Nu blir de inte utgång på ett jävla tag iaf.

Nee fuck it orka me o skriv nu skriver kanske senare...

puss puss

Bloggit värre...sjukt som förr....

Tjenna

Detta har varit en knepig dag måste jag säga....Vakna i morse av mobilen meddelande från chefen...möte usch inte ok! nåja möte 14,15 helt ok. Sofia kom bort i morse oxå. Var här o flumma tills ja skulle på mötet fick lämnat in min lps oxå så de va ju nice. Efter mötet kom sofia bort igen gjorde oss i ordning o skulle göra nått spontant. Vi kolla runt lite me folk men ingen verka ha tid för att umgås. Då logga olofsson in på msn perfekt vi drar dit har inte sett grabben sen ja va typ 16 eller nått...nåja vi kolla me honom om han hade tid o de hade han så vi drog dit...Himla skojsigt o se honom igen efter så lång tid ;) mysigt värre. Hur som kolla tv o flummtjöta. Sen kom Sami förbi oxå haha helt loss som vanligt eller ja va man nu ska kalla de. Hmm som vanligt för 8 år sen =) hur kul som helst o träffa honom oxå. Så stört så sjukt kolla på tv o garva som fan. hehe. Nu e man hemma igen o nöjd med dagen. Olofsson lova iaf att kanske skulle ses i helgen kan bli ball. Har nu kikat runt o bjudit allt folk som man vill bjuda fuck it skiter egentligen i om folk kommer. Vill mest bara dricka bärs. Har kollat lite på våran stora fest som vi kommer o ha. Den kommer o bli fet får bara försöka se till o boka en dag o skicka ut inbjudningarna o så. Vi har en del planer kring partyt men får se hur vi ska göra vi kommer nog förmodligen o ha ett tema. Kan bli hur ball som helst ju har iaf fått de till att vi kommer nog inte kunna vara hemma hos mig om alla skulle kunna komma som vi tänker bjuda så de kommer nog o få bli en lokal men de blir ball. en jävla blandning med folk =) Men väl utvalda kandidater. Vill ju inte ha tjaffs o bråk de e ju tråkigt om de skulle bli slagmål o skit.  nee nog om de ska nog fan gå o lägga mig nu ska ju jobba tidigt imon. Gud va skönt de ska bli o jobba imon få göra nått. Skulle jobbat imon o till måndag men nu blir de bara ons och tors som jag jobbar. Hur gött som helst ju. jaja massa skitsnack

Sova var det ju.

Sov så himla nice då hoj hoj...*asg*