På lördag gäller det!

...på lördag ska vi flytta shit va skönt de ska bli=) Lilleman får sitt egna rum. Har packat och grejat hela dagen idag morsan (mormor) tog med sig lilleman ut så vi kunde få packa i fred. Skönt de för vi har packat ner allt utom kök och kläder.

Det blir till att sova i samma rum ett par dagar i den nya lägenheten eftersom vi ska måla om Lillemans rum och sen ska vi handla lite möbler till in till hans rum. han behöver en bokhylla bland annat.

Åhh en bit här i från har de slängt upp ett sådant hus som vi tänkte bygga man blir ju inte något avis det kommer bli såååå snyggt när det e färdigt. Lyx. Gubben som köpt det berättade om det för några helger sedan han har haft sådan tur att huset redan gått upp såpass i värde att topplånet e betalt, innan han ens flyttat in. det måste ju verkligen vara ett kap köpa ett hus och på bara ¨nån månad har huset stigit med 1 mille.

Vill ha pengar som en person har lovat mig men de verkar som om man har blivit blåst *suck*
men men hela världen det e bara att strunta i och leva vidare. Visst de svider lite men de var ju för bra för att vara sant. Hade varit gött och fått de pengarna eftersom det finns en del saker som vi skulle behöva köpa och betala hade varit gött och kunnat fixa det nu innan man flyttar men men.

Har tvättat massa saker i dag Lillemans gym och hoppgunga vill ju att allt ska vara fräscht när man flyttar så man slipper att stå med det när man väl kommer in på de nya stället.
Vi har slängt så mycket saker och skänkt bort mängder med grejer. känns gött och få gjort det nu för en gång skull.
Tommy köpte ett nytt spel till xboxen Guitar Hero 2 shit det e riktigt roligt måste jag säga. Känns mer än bara ett tråkigt spel. Kanonköp dock kosta skiten nästan 1000kr men men man får la ta det kan inte säga att jag tycker att det e ball och lägga de pengarna men de e la kanske värt de fast jag kunde lika gärna väntat och köpt det när "nyhetens behag" har lagt sig.

Nu ska vi bara ta det lugnt och chilla kolla på tv och softa. Ska ta något och äta och sen bara vara för så som vi grejat idag ojoj trodde faktiskt inte att det skulle bli så här smidigt med packningen. Detta lär bli den bästa flytten vi gjort eftersom denna gång kommer allt vara nerpackat i lådor istället för blandat med påsar och lösa saker.

Neeeee ha det gött...ciao

Glad Påsk eller va säger man...

....Har gjort hur mycket som helst känns det som, sen tommy gick hem på pappaledighet. Varit i gbg och handlat varit på Ikea, varit och träffat Ullabritt och bertil som vi träffade i Egypten. Vi var ute på skärtorsdagen var hemma hos Tony, skutt och Pärra var oxå där sen gick vi till Butlers. Det var jätteskönt och roligt att komma ifrån hemma lite. Guy var barnvakt. Idag har vi varit hemma hos mikaela och ätit middag taccos fick de bli. Nu sitter Tommy och skutt och spelar vi har precis ätit "påskmiddag" Janssons, melon med rostbiff, ägghalvor med röra och kex med röra. Smaka kanon.

Ska troligen göra lite nya sessioner i veckan får se bara så man har tid när fotograferna har tid. Kommer dock endast bli bilder i naturen och påklätt. eller a bara och bara =)
¨
Har fått två jobberbjudanden. Ett fotojobb som är under vatten och ett fotojobb för någon hemsida. Får la se hur man gör jag har sagt att jag är intresserad men men får la se vad som händer och sker. Orkar ju inte åka hur långt som helst för att fota heller numera eftersom vi hjar Liam som ska med oxå.

den 24:e ska vi ner till Ulla Britt och Bertil och hälsa på. ska bli kul hoppas bara att vi kan stanna över natten iaf eftersom det är så långt dit.

Liam har varit hur jobbig som helst nu i flera dagar han skriker och de e inget som duger för herrn men men vad ska man göra finns nog inte så mycket att göra åt saken

image4

"Innan vi skulle ut och fotografera. Lilleman var på så bra humör hur glad som helst han hade fått låna Farbror Robins snusdosa hur kul som helst att leka med den"'

Usch vad ska man göra annars då? I veckan ska vi hälsa på morfar och inger, I morgon hade vi tänkt hälsa på Kjell o Elisabeth en sväng. Ska till Ams en dag oxå, Sen blir de väl till att vara ute så mycket som möjligt. skönt med promenader numera. Snart ska vi börja packa oxå så vi kan flytta till 1 maj. Får la snart börja ta tag i det där så vi har lastbil osv. kan ju vara bra att ha allt klart innan. I veckan kommer nog sara förbi oxå och betalar för denna lägenheten. Gött och få de avklarat.

Åhh jag undrar fan när man ska känna sig helt utvilad igen under en längre tid. Helt jobbigt går upp ca 06.00 full fart fram till 19.00 lägger mig ,mellan 00.00 0100 kan inte somna tidigare. och det hjälper ju inte att sova en stund på dagen heller. *suck* hela tiden något som ska göras. eller måste fixas. men men sova kan man väl göra när man är död då har man ju all tid i världen på sig.
För ja skulle inte byta Liam mot något i hela världen.

" Du var så efterlängtad, när du kom var den bästa dagen i mitt liv
Du var så fin och så underbar.
Även om du skriker och är jobbigt mellan varven
Älskar jag dig ändå
Du kommer alltid att vara mitt allt oavsett"

Älskar dig massssssssor


Har aldrig någonsin tänkt tanken att jag ångrat mig.
Kommer inte ihåg hur tiden innan du kom var vill inte komma ihåg
Livet nu är helt underbart kan inte ens tänka hur det skulle vara utan dig

BLA BLA BLA BLA BLA

hur som helst finns inte ord för hur jag känner

Nåja dags att hitta på något kanske kolla på någon film eller något. får göra något iallafall
Ha det så bra

Pussssss pusss