Idag känns det som om de kommer att bli en seg em...

...tommy jobbar em idag oxå känns lite halvtråkigt att sitta hemma själv Liam ligger och sover hoppas han sover en stund nu så att han vaknar och är på bra humör han har änna varit bra gnällig hela dagen. Idag kom oxå overallen som vi hade beställt till Liam overall mössa och vantar. Kanonsött var de på honom så nu vill man bara gå ut med honom men de får bli i morgon nu är klockan såpass mycket och han ska sova 20.30. jag har ju massa att greja med här hemma.




Har kontaktat en fotograf som fotograferade mig för ett bra tag sen och kollat med honom ifall han skulle kunna tänka sig att fota Liam. hade varit kul och ha lite annat på honom än bara digitalbilder. får la se vad han säger om han är intresserad.


I morgon ska ja nog in till stan med mamma och kika lite skönt att komma ut och se lite folk. Ska oxå passa på och köpa en present till William.
Hoppas oxå att våran Mössa från polarn och pyret kommer i morgon. Snart kommer nog oxå overallen fr5ån po.p så fint så. Den overallen vi fick i dag är i storlek 62 och den från po.p är i storlek 68. ska bli kul och se hur han ser ut i den för vi tycker den är jättesnygg dyr men vad gör det.


Har oxå ringt angående försäkring på lilleman han är ju bara ÅHHH IDAG 4 MÅNADER....men hans försäkring gäller bara till han är 6månader så de e lika bra att teckna en ny nu direkt så man inte glömmer bort det helt.


Funderar på om man skulle ta och gå upp till Lena en sväng och hälsa på så kommer man ut lite iaf. Kan vara gött och komma ut en sväng och hon bor ju så nära så man hinner hem och så när det e matdags och sånt.


Hoppas att det ska gå bra för tommy på jobbet idag att det flyter på. han ska vara ledig på torsdag för han måste fixa våran bil finns ju inga bromsar på den. De kollade på den i söndags och så konstaterades det att de behövdes nya bromsok runt om...rätt billigt annars ELLER INTE.


Ojdå det verkar som om lilleman har bestämt sig för att vakna nu redan. Han håller på och vänder och vrider på sig.¨Usch va mycket skit det går på TV allttså. finns inget direkt att kolla på tråkigt.


Nåja ha det så bra





Älskar Mina söta pojkar Tommy och Liam

Då har man fått lön igen!

segt att betala räkningar men men de e ju ett måste gött när manväl har gjort det så man vet vad man har att leva på denna månad=) Just nu så badar tommy och liam. Liam älskar att bada. Idag har jag fixat så kontraktet på våran lägnenhet kommer hem till oss så de e bara att skriva på och skicka in. Gött att det blir klart igår skrev vi på för våran nya lägenhet. Så snart blir det flytt ska bli kul. Tommy ska jobba em idag han kommer nog komma hem jättesent eftersom han känner att han måste jobba för att få lite extra pengar. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag får la se vad man hittar på tror iaf att jag ska röja här hemma och dammsuga och skura golven mm. inte jättekul men underbart när det är färdigt.




Smakisar och gröt osv funkar kanon men Liam. Han verkligen älskar att äta annat än ersättningen och skönt är väl det. ska ner till stan nån dag i veckan och köpa en present till william. Robert och saras son. Får bli en traktor för om vi fattat de rätt älskar han traktorer..=)

2årsdag

Precis vi har 2årsdag idag...kul kul...nja det vet ja inte vi har inte gjort något speciellt...Just nu håller ja på och röjer här hemma..tommy e i garaget med Guy och fixar bromsarna på våran bil. Lena kommer förbi om en stund och hämtar sina nycklar morsan kommer efter jobbet och hälsar på.

usch får fortsätt här nu

Nu är det klart med allt som ska vara klart...

...nu återstår bara pappersarbete och sånt sen kan vi flytta. Vi kommer troligen att flytta första maj. Till en 3:a som vi har köpt. Vi fick sålt våran samma dag som vi var klara med den. Enligt värden här så har vi slått rekod i pris. Vi fick jättebra för våran 2:a högsta någonsin på detta område *stolt* Ska hur som helst bli skönt att flytta så att Liam kan få ett eget rum.





Idag har jag och Liam varit nere hos pappa medans Tommy har jobbat. Var fan där nere när klockan var 7 i morse...geeez om man va trött. Liam vaknade inte förrän halv 9 och pappa väckte vi när klockan var 10. har mest suttit och tjötat Liam fick ett paket blöjor och 200kr till sin spargris. Jag och tommy fick 2 ja va det nu heter tipskuponger på hästar kan inte ett skit om det men de va tydligen bara att lämna in dem så rättar de den.





Annars är det inte så mycket som har hänt Om man inte räknar med Liam såklart han har gjort otroligaframsteg:


*Sitter upp i sin vagn


*Äter olikapureer och gröt


*Kan vända från mage till rygg


*Sitter i sin matstol


*Kan stå själv stadigt en bra stund om man håller händerna


ja listan kan göras lång men men orka skriva ner allt.






Just nu sitter vi alla tre och grejar här i soffan! ska kolla vidare lite på nätet ha det så bra!