Gott Nytt År

Jaha då var det nyår "amatörsuparnas afton" det är änna tragiskt att alla blir så stressade inför nyår för inte kan man sitta hemma ensam eller tillsammans med sin kära det e ju NYÅR Fattar inte riktigt detta med nyår vad är det för speciellt med det ingenting det e ett nytt år men va gör det det är ändå samma skit imorgon...nåja idag ska vi åka ner till Pappa en sväng och säga hej vi ska ändå ner för att byta till våran bil. Sen ska vi kanske bort till Lena en sväng och säga hej. Ikväll blir det väl hem till Sami och Sofia får la se vad det blir där men antagligen lugnt eftersom vi båda har små bebisar.


Igår var Guy och Robin här vi spelade lite spel och kort sen drog ju tommy till jobbet usch va de va en seg kväll Liam va lite smågnällig. Jag somnade vid sju i morse och gick upp igen vid nio så nu sitter man här och bara vill sooooova men de finns ingen tid till det då vi har massa att göra.



Nee nu verkar det som om tommy e färdig och vi snart ska åka ska nu klä på lilleman och bege oss iväg






Gott Nytt År

I valet och Kvalet

Idag har vi inte gjort ett skit...Tommy skulle ha jobbar fm men han orkade inte det så han jobbar natten istället. lilleman var hur jobbig som helst i natt fick inte sovit mycket alls...
idag har vi städat och grejat lite här hemma alla tomtar e borta nu....ska bara ta ner julgardiner och julgran så småningom...Om en stund kommer robin och guy hit vi ska spela lite spel och så innan tommy drar till jobbet. Just nu sitter tommy och spelar tvspel själv glider jag runt på nätet och snackar med elin och jenny...Vi har kollat på hus och radhus idag på nätet åhh va man längtar nu...det blir tidigare än vad som från början var tänkt våran tvåa känns lite liten nu när vi är tre det hade varit gött och ha Liam i ett eget rum så han kan ha sina saker där...

Funderar på vad jag ska hitta på idag? jag kan ju gå ut ikväll om jag vill för det e ju inte direkt svårt att få nån som kan vara barnvakt men orkar man ta sig ut? orkar man styra upp något idag när det e sånt jäääävla skitväder ute? ja jag får se men det blir nog troligen inte så...


I går fick ström en bebis blev en liten flikka får la se va hon kommer att heta Grattis hur kul som helt och skönt att det gick bra. Usch vårat akvarium skulle behövas städas någon som orkar ställa upp?=) fyfan de ser ut som fan vi har inte städat de sen liam kom...men men...neee nu ska ja dra mig igen ha det gött

Jaha då var det snart...

...NYÅR....julen gick bra Liam fick massssssa julklappar han fick pengar, leksaker, en radiostyrd bil, kläder, smycken, och massa mer kul...han fick nog allt som allt 40-50 julklappar...bortskämda unge och ändå köpte jag och tommty inget till honom...men men...Juldagen var vi hemma hos först pappa och mikael sedan var vi hemma hos Min morbror hur mysigt som helst...pappa och mikael var oxå med där. Jag gick över en sväng till Zandra och visade upp Liam självklart blev hela släkten såld..=) Igår va vi nere på biljarden med sami och sofia..vi skulle ha planerat Nyår men de blev inte så mycket av den varan. Liam fick en julklapp av Ella vi glömde våran hemma...=( men jag ska nog ändå ändra den eftersom vi hade köpt en sak som jag nu har ångrat mig med f¨år ge den till liam i stället och dra in till stan och köpa något annat till Ella...Väntar just nu på att bea ska ringa så jag vet när jag ska dra ner till stan men de blir nog ganska snart i vilket fall...eftersom jag har ändå endel saker att handla...Tommy jobbar här i thn idag skönt för då vet man vart man har honom och man vet att det går bra för honom att han hittar lätt osv. Idag är det -7 grader man är änna inte van vid att det ska vara så kallt...men men vad gör man man kommer väl inte undan vintern antar jag. Nu ska jag nog ta och göra klart det sista innan vi ska dra ner mot stan..


Ha de gött

Jul jul strålande jul...

...och nog strålar det solen lyser som aldrig förr 10+ är det ute oxå...=) Vi är klara nu snart för att åka till Morsan Tommy ska bara göra sig i ordning vi fick öppna lite klappar nu på morgonen för när ska vi annars hinna...Fick en parfym utav gullet naomi cambells sunset =) tycker de va gulligt av honom..Pappa var här en sväng oxå mysigt han är så snäll skönt att han mår bra...=) Nee enu ska jag ta och titta till mina små pojkar




God Jul




Önskar Pernilla Tommy och Liam

Snart kommer han hem...

....snart kommer Tommy hem...=) skönt....jag har varit hemma hos morsan till halv ett helt otroligt...usch va jag e trött men måste vänta innan jag lägger mig så att jag vet att lilleman sover...jobbigt att springa upp varannan minut. Pappa kom förbi idag oxå bara sådär...tyckte jag faktiskt var jätteroligt...han kom hit och berätta hur mycket presenter han har köpt till sitt barnbarn...Fan han tycker verkligen att det e helskoj med Liam tycker oxå att det är roligt för nu ser jag min kära far mycket oftare visst han har varit sjuk och så men nu e han frisk och de e skönt att se honom som han är nu..han va så glad när han vaar här och jag tycker de e så gulligt när han har handlat för när han handlar vet man att det verkligen är en tanke bakom han handlar aldrig annars. Han följde med bort till Öob och tro de eller ej morsan och han snacka lika falskt som vanligt men iaf..




Neee nu ska jag nog ta och sussa snart för nu har han iaf sovit i en halvtimme så nu sover han nog

Usch va trött man ska vara...


Inatt har inte varit den roligaste natten vill ja lova. Liam vägra somna höll på i två timmar...sen när han skulle äta vid halv fyra vägrade han åter igen att sova han somna någongång vid halv 7 usch va han skriker..




igår var vi hemma hos Guy på 50årskalas va fint han hade gjort det hemma han hade till och med bakat en egen tårta den va jättegoood verkligen. Glögg och godis bjöds de på oxå. Han fick sin "ipod" tror inte riktigt att han va med på va det var först..=) men men det är väl så...


Vi fick köpt sista julklapparna oxå till tias och lena kanon nu e vi klara skönt de iaf. Vi ska bara köpa två julblommor så är de klart sen. Imorgon ska vi koka julskinka och göra klart allt innan söndagen ska bli mysigt. tråkigt bara att tommy jobbar kvällen idag och imorgon men men vad ska man göra åt saken.
idag blir det jäääävligt lugnt för min del vet knappt om ja e vaken eller inte...=) vi ska snart åka till Jätten och handla lite mat ska käka makrill om de nu finns att köpa såhär i december. Imorgon är de Lördag och jag ska hem till Lena "farmor" och hälsa på Morfar och inger kommer oxå dit + johan ska vara där en stund iaf dricka lite glögg och tilltugg sen ska ja hem till min morsa coh spendera kvällen tråkigt att sitta ensam dan för julafton...så det blir väl till att kolla på tv och käka godis.




Nee nu ska ja väl klä på lilleman innan han somnar han passar ju på att sova när vi andra e vakna så han kan väsnas när vi ska sova...=)


Så var det torsdag och de e dis ute...

Idag har tommy bytt skift eftersom vi ska hem till hans Far som idag fyller 50år wohhooo GRATTIS Hoppas att han blir nöjd med sin present som vi har fixat...=) Sitter och väntar på posten som borde komma när som helst (sicket liv man har) iallafall väntar nämligen på ett paket på posten.




Liam ligger och sover just nu. Vi har börjat och duscha med honom det funkar kanon lilleman e inte alls rädd för vatten=) skönt de. Han har dock krånglat nu i 3 dagar när jag ska lägga honom skriker i ca 2-3 timmar..sen somnar han. (nej jag låter han inte ligga där och bara skrika) tänkte att det e säkert någon som tänkte påpeka vilken "barnmisshandlare" man är eftersom han skriker i 2-3 timmar. Men inget funkar varken mat att bli buren ingenting. men men får se och hoppas på att det blir bättre.




igår fick jag fixat de sista julklapparna till min familj...nu är de bara tommys mamma kvar får la se vad man kan hitta på till henne vi ska antagligen ut idag och fixa de eftersom tommy jobbar em resten av veckan sen. *suck* men men inget att göra åt någon måste väl jobba oxå. På lördag ska jag hem till min morsa eftersom det e segt att sitta ensam på en lördagkväll, tanken är väl att jag ska vara där tills tommy kommer hem men de vet man aldrig när de gäller mig och min mamma. får se om vi kan hålla sams såpass.




Annars idag ska jag inte göra så mycket. Ska mest vara inne och röja undan lite kanske...usch de e så tråkigt att göra samma saker da ut och da in....




Nåjjja kika in på min hemsida..=)




http://hem.bredband.net/pernillakarlsson/




kanooooooners ha det så fint sålänge

Nya Uppdateringar


Hej hej

Idag har jag fått tummen ur och gjort lite uppdateringar på min hemsida whoohoo. Iallafall har ändrat om och grejat och de har fan tagit mig hela dagen puh va jag e kass på detta.Jag har lagt in blogg på sidan. och här kommer jag skriva om nya uppdateringar, bilder, nya sessioner mm. Jag kommer snart lägga ut bilderna från Heinrich ett smakprov nedan.




Heinrich




Kommer även lägga ut bilder från Ola. Bilden som e på statsidan på min sida kommer ifrån den sessionen. Jag ska bara hinna med att fixa med allt. Inte så lätt när man har en lite hemma som absolut inte tycker att det är roligt att mamma sitter vid datorn.




Det jag kommer att göra förutom bilderna är att jag kommer lägga ut 2 nya "flikar" på min sida en Privat och en Bakstage.




Ja det var nog allt för idag orkar inte greja mer just nu om jag ska vara helt ärligt.




Lämna gärna en kommentar i min gästbok

Kommentera gärna om de är något som ska ändras osv


Puss på er

Kallt som fan ute

Som sagt det är hur kallt som helst ute ena dagen är det översvämmningar och nästa dag är de is ute kul. Idag blir de inte många knop ska bara vara hemma med Liam Tommy jobbar som vanligt. Han kommer väl hem någon gång inatt. Kollar runt lite på nätet finns inget direkt jättekul men men vad gör man. Lilleman sover och skit på tv inga människor att snacka med..*suck* skulle ha åkt ner till Lilla Edet och hälsat på Zandra men hon va sjuk och ´man vill inte riskera att Liam får något. Nu har jag slagit in alla julklappar iaf skönt det. vi ska ut på torsdag och handla något till Lena och Tias.

Har nu grejat med min hemsida fick lite hjälp av en vän så de löste sig men så krånglar de igen så jag ger upp orka greja när de krånglar. Nu ska ja kolla på tv istället och mysa med lilleman...

ha de gött