Spännande med folk alltså...

Idag har ja tagit mina sista grejer i huset himla nice alltså så nu e det bara lillemans leksaker kvar känns gött o ha alla sina saker. Fick fixat min tv till sovrummet oxå himla nice gött o ha det klart oxå. Har för övrigt inte gjort så mycket idag mer än tg tid 9.00-15.00 och 16.00-21.30 jobb så de har varit en lugn dag!

E så himla nöjd med min nya lägenhet verkligen alltså trivs verkligen som fisken i havet. Imorgon ska ja hämta liam oxå känns så himla skojsigt. Just nu kollar ja lite på I ditt ansikte och grejar lite hemma.

Jag har funderat på en sak vad kommer de sig att vissa människor tror sig vara mer värda än andra eller att folk ser ner på andra eller helt enkelt bara kör över andra människor ? Alltså visst ja vet att jag kör med attityden ja e bäst men jag säger det ju med glimten i ögat.. det som retar mig fruktansvärt mycket e folk som verkligen tror sig vara bättre än andra.
Finns så många som man kan lägga som exempel men för att slippa massa tjaffs skippar vi det. Tycker det e himla tråkigt. iallafall.

Åhhh jag blir så arg trots att ja inte borde bry mig men ja stör mig så fruktansvärt mycket så de e helt otroligt kan inte släppa det men men det e la bara att göra det o skita i hur andra männiksor är.

nu ska ja försöka mig på o käka lite...

wiiiiiiii

Usch nu var man hemma igen

....Ja kom precis hem från jobbet har varit en jättebra dag på jobbet idag gee ja trivs med mitt jobb vet att jag säger de ofta med de e typ de enda ja verkligen trivs med ok förrutom och vara med min son naturligtvis. Längtar till tisdag efter jobbet då kommer ja träffa honom och få vara med honom naaaaw känner verkligen att ja saknar honom nu.

Hur som hade tänkt lägga upp en bild förrut idag men jävla trådlösa skiten la ju av och ja hann liksom inte greja de innan ja stack till jobbet men nu e de fixat...



Dagens försök till middag. Gee fick iaf käkat salladen usch va de e vidrigt med mat alltså. Fick bli pasta med kassler och sallad. Hade ju varit himla nice om man kännt för o äta men icke. Hur som visste ja att salladen skulle gå ner finns ju inget bättre än sallad Yummy!

Jaha vad ska man göra nu då? Sova a kanske hade varit nått men hur kul e de då? Sova seriöst alltså! Prata med sofia förrut och vi kommer nog se till och fixa så vi kommer iväg ett tag ganska snart ska bli himla skönt faktiskt. Bara släppa allt här hemma och dra iväg..Gee hoppas hon hitta nått skojsigt när hon kolla runt förrut har ju inte hunnit prata med henne nått mer då ja sluta 21.30 hon börja 22.00 så får la snacka med henne imon, Kanske skulle ta en kik själv och se om man hittar något.

Imon ska ja åka och hämta mina glas o sånt i huset sen e ja klar med det! behöver bara hjälpa till med städningen, och de e ju gött. Att det e snart helt avklarat känns änna som man kan slappna av helt när hela skiten e klar. Tänkte slänga upp lite fler bilder från gårdagens party.






Ok har massa fler bilder men de går ju så jävla segt så jag skippar det. Hur som...
 Bild 1 ja vad ska man säga Petra var bra på G i går haha sicket flum vinet var himla nice iaf
Bild 2 Brudparet Martin och Marina så himla fina! otroligt fin klänning och kostym måste ja säga. Himla stort tack!     
Bild 3 Ja vad säger man Agneta hehe så himla go.
Bild 4 Man to man talk eller va kallas de här är louisa och Anders himla flum killar och dessutom bestman till Martin


Jaja nog om allt som vart snart dags för en ny dag

ha de så fint

Så hur är det då? seriöst nu alltså?

Ja....seriöst....har nog ingen lust till nånting...var på bröllop igår men gick hem tidigt. Inget känns roligt om jag ska vara helt ärlig har ingen lust till något skulle nog mest vilja sova och inte göra något men inte ens det funkar. Idag håller ja på o tvättar tänkte få gjort det så sånt e klart innan liam kommer. Han kommer på tisdag em. Fick bli så då ja jobbar 900-2130 imon. Idag ska ja jobba kl 1600 känns la sådär men ja trivs på jobbet o speciellt där de e så lugnt och trevligt. Just nu tycker jag att det mesta suger. Får se till och få en ändring innan Liam kommer kan ju inte vara på detta sätt med honom.

skit oxå glömmer helt av och käka o sånt blir ju inte speciellt bra i slutänden vikt och ork hänger ju ihop när de kommer till mig! hmm får la kanske ta o käka nått idag iaf så jävla jobbigt bara när man får kväljningar bara man tänker på mat. Men måste nog göra ett försök bläää kommer ju inte gå känner de bara av att skriva om det. Men måste ju käka nått då min sjukdom påverkar fruktansvärt mycket av vad man äter. suck. Ja jag ska ju inte klaga egentligen finns ju dem som har de mycket värre.

Får försöka göra nått o äta får la se hur de ska gå....

puss

Det var en boobradio =)

Jaha nu ver man hemma igen och inte mycket klockare för det men va fasiken spela roll. Kom precis hem i från Tony ja o sofia var där en sväng och lämna över en present en så kallad boob radio tyckte de var en passande present till Tony haha han skratta iaf så antar att han gilla den =) Nu ska ja hur som ta en dusch sen får ja la se va de blir. Har gjort massa betalningar oxå kul eller nja inte direkt men vad gör man ?


ha de så fint ciao

Fredag!

Geee gött o vakna i morse fan svinkallt ju....nåja dagen började som vanligt in i duschen och sen göra sig i ordning åkte ut till torp en sväng för o kolla om de hade lite kläder och sånt kul och ja de hade dem Nåja hade la lika gärna kunnat handla de kläderna här i thn men vafan måste få arbetspasset att gå. Hur som helst fick bli en klänning till himla nice alltså så nu har ja hela två stycken =) Var sedan efter de och fixa naglarna så himla gött o slippa göra den skiten själv ok hon som gjorde va la kanske inte den bästa men va fasiken spela roll ja blev nöjd iaf. Har oxå handlat bröllopspresent till imon haha tänker ju inte direkt säga va de e men iaf.



Ok detta kanske inte ser så bra ut men jag tyckte den va himla gullig och himla billig så det fick bli såhär.  Har hunnit med bolaget oxå himla nice. Sofia ringde precis hon hade pratat med Tony så vi ska dra över till honom en sväng nu tänkte ja. Himla skojsigt. Efter det vettefan va det blir märker vi la..ska hur som i väg nu om en stund.

Funderar skapt på och åka till kotletten och umgås. Fan känns ju gött B ändå allt detta hära. Nåja får suga på den karamellen en stund till. Ska ju fattis på bröllop imon men men återkommer kanske senare

Ciao ciao

Knepig men ändå lite kul...

Jaha då var denna dagen över....kul...har man gjort nått vettigt? nja kan ja inte direkt påstå men det har la över lag varit en bra dag. Ligger nu i sängen o kollar ut gee ser änna kallt ut..skulle behöva en stoooor nallebjörn o krama om just nu. Har fått ordning i lägenheten nu lite provisoriskt lampor som sitter halvt om halvt gardiner sitter uppe men kanske inte så bra men va fan gör det. Huvudsaken är la att man har nått uppe. Imorgon har ja ju TG får la dra till bolaget o sånt oxå så de e klart himla segt bara att dra bolaget men men så får d bli...Får la ta bilen i värsta fall. Kvällen har gått fort men finns inte så mycket o greja med kanske lika bra det. Snart gnäller man väl på att man har för mycket att göra.

Tycker fan lite synd om mig just nu fan hatar vintern så fruktansvärt mycket så de e fan helt otroligt och de har inte ens blivit vinter ännu gee hur ska de gå känns änna som om de blir värre o värre för varje år. Nee får drömma sig bort till beachen 2009 haha för de e ju rätt lätt när man vet att de e evigheter kvar tills dess..

Asså ja fattar mig verkligen inte på människor som bara åhh orkar inte ens skriva om det...

Ska nog sova eller nått i fall ja åker på o jobba imon man vet ju aldrig...om inte annat ska ja ta en sväng på stan o handla eller nått...

natt natt....

Denna dagen...

Jaha har varit i huset o hämtat lite mer grejer så nu e de typ inget kvar SKÖNT....sen var ja i väg o bytte däck på bilen wow erkänn att ni blev lite imponerade hehe jag lämna in bilen så killen där ordna de åt mig himla smidigt. Har varit på överby en sväng idag blev lite nya kläder himla nice alltså så nu för första gången i mitt vuxna liv har ja självmant köpt en klänning haha men kändes som om man änna behövde ha de nu när man ska på bröllop o grejer. Blev i allafall helnöjd och ni som känner tänker va fan e de sant...men ja de e det =) Har oxå handlat lite kläder o grejer till lilleman som han ska få nästa vecka när han kommer. Jaha var även med sofia o handla present till TOOOOONY som fyller 25År idag Grattis grattis...han får presenten en annan dag men i allafall. Var på stålverket en sväng idag med. Gee man har ju hur mycket tid som helst över när man inte har liam. Himla nice alltså. Dock himla segt som nu...vad gör man nu liksom??? ja man sitter här vid datorn i mörkret då man inte fått upp lamporna överallt...inget bra finns på tvn...suck har tg i mon med får la se om de blir till o jobba imon e ju tredje tg passet för min del. Åkte inte på o jobba idag heller. Fan måste jobba kan ju inte gå hemma såhär blir ju dyrt till slut.

Funderar på o dra ikea snart och handla masa grejer lägenheten e ju så steril när man inte har nått på väggarna eller på golvet. Ska i och för sig hämta en matta i huset men va hjäper de behöver ju så många fler. daaa...usch ska kolla på tv lite nu så får man väl se vad som händer o sker sen..

puss

Jaha....då va man helt ensam då!

Lämnade lilleman på dagis i morse himla nice blev lite stressigt då ja missbedömnde tiden men hann till jobbet iaf o de e änna de som e huvudsaken. Har jobbat fram till 4 E nu hemma och grejar lite väntar på att sofia ska ringa oxå vi ska ju i väg till partaj och kolla lite. Får la se vad man hittar på mer idag funderar på o klippa håret o sånt men får se om jag orkar de... Har ju oxå TG till 21.30 så dumt o klippt hälften om de ringer från samordningen. Hur som....ska la kanske ta något o käka eller nått kan ju vara bra. Ehm...jobbet gick bra baka chokladkaka med glasyr som damen hade önskat blev himla bra gött o ha nått o göra. Får la ta o röja undan här hemma lite vet  ju aldrig vad som kan dyka upp till helgen som ja sa i går kommer ja festa iallafall fredag och lördag =)

nee ska dra ut en sväng....

Tänkte oxå säga: Micke : musiken du börjat med är grym trots att det inte e min stil av musik e den grymt bra..kanske för att du e du men iaf...


Puss på er....

Shopping på stan....

....Jaha nu har jag varit med sofia idag igen skräll =) hur som...vi gick en sväng till spikön tog med oss lite fika och grejer ungarna lekte i solen himla nice...Tyckte faktiskt att det var lite charmigt en pappa som var ute och lekte med sin lilla dotter...ehm varför skulle de vara gulligare än något annat? men det e ju det...han e ju kille haha... Efter det blev den sväng på stan för o leta present till men mycket speciell vän.

Hitta en kul sak som ja ska köpa.... en mixer...en rosa såklart himla bra...
hittade den på åhlens ska nog fundera på om ja ska ha en sådan men liksom egentligen vad ska ja med den till liksom kan ju inte köpa den bara för att den e rosa...eller?? Klart att jag kan...=) men kanske ska avvakta ett tag iaf kan ju lägga pengarna på nått vettigt som bärs till exempel =) haha nee då



Har kommit på oxå att jag kanske borde ta och göra något vettigt åt mig hår ehm ja de behövs nog...ska nog fixa det oxå plus att jag ska fixa mina naglar...hmm mycket som ska ordnas nu hehe..men så är det ibland..=)



Ser ju inte direkt jättenöjd ut haha ;)  Fan asså e gött förvirrad eller det kanske inte e rätt ord heller känner mig helt lost in space..Tycker folk blir underligare och konstigare för var dag eller så e de kanske mig de e fel på haha vem vet.
Till helgen hade ja la kanske inte tänkt göra så mycket men de blir nog en hel del ändå..Kommer nog förmodligen festa på fredag och lördag haha värsta festen liksom.

Usch ja känner mig gött skum alltså helt flum vet varken ut eller in...men samtidigt e de gött o känna så oxå slippa vara helt nere...tycker livet mest flyter just nu... Nee kanske skulle ta o lägga mig nu ska ju faktiskt jobba imon och tanten skulle nog uppskatta om ja inte var helt loss på jobbet =)

Hmm vad ska ja mer hitta på imon ehm ja just det jag ska nog röja här så ja blir klar nångång nu har jag ju inte liam heller mer denna vecka så då e de ju lättare. Ska ju jobba 0800 till 2130 eller a 800-1500 sen tg resten så kan ju alltid hoppas på o få vara hemma ska ju med sofia en sväng till överby o kolla på presenten till den där vännen ja snacka om tidigare...sen vettefan njuta av att vara själv kanske...

Nåja natt natt...ska nog börja fixa så jag kan lägga ut mer bilder o så...vad sägs om de?

jaja ha de skitbäst
tycker rosa e en helt tokbra färg =)

Kram kram

Sandlåda och kyla

Satans piss va kallt de e ute...kom precis hem efter att ha varit med sofia o ella och lekt i sandlådan..gee så kallt de e ute alltså helt sjukt...fick åka hem efter en timme..Nu ska ja snart lägga lilleman sen vettefan va man ska hitta på kanske kolla på nån film eller nått vad vet jag. Ska hur som helst ta en dusch och käka lite.

Skönt o vara ledig imorgon eller a man kan ju nästan säga att jag har varit ledig idag men har ju änna varit tg men hemma...Usch ska ringa zandra sen en sväng o kolla vad hon pysslar med hon va på jobbet förrut när jag ringde henne så han hade inte jättemycket tid att prata nåja ska lägga lilleman nu..

Förresten e alla gött skumma eller? Alla verkar vara gött off...vad är de för fel på världen geeeeeeeez......


Förlåt!

Kära läsare!

Nu har jag dock inte skirvit på ett tag men de har änna varit endel att göra..=) Jag har flyttat till min nya lägenhet och gissa om jag trivs =) som fisken i havet...Sofia sov hos mig i lördags..vi var ute en sväng på Butlers gissa om de va flum. Haha Kostym nissar. usch! desperata gubbar på 45-50 bast seriöst tror de på att de skulle kunna få med sig någon hem som e hälften så gamla jo men visst vettu finns ju folk till allt...Jag personligen skulle nog fan aldrig hamna i den sitsen där ja skulle dra med mig en gubbe hem efter krogen HA....

Just nu kollar jag på nån skit på tv änna tröttnat på o greja här..Ska hämta liam om ett par timmar på dagis.. Har tg tid i dag så var ju tvungen o lämna honom. Vet ju inte om de ringer o har en arbetsplats åt mig, Hur som helst ska nog gå o fixa lite lunch och så.

Himla skojsigt att bo centralt gött nära till allt weeeeee....Till helgen ska ja på bröllop Martin o Marina gifter sig efter de får ja la se vad de blir. Kanske drar ut en sväng på fredagen men får la se på det. Kanske ta nån bärs eller så. Beror la helt på. Skulle lagt upp lite bilder men orkar inte göra de nu..

ciao ciao



Nu är de snart dags...

Åhh va med lilleman i Lägenheten idag han sprang runt som en dåre o skrek haha..han tyckte de va asball att de eka. När vi skulle åka hem igen blev han gött förbannad för han ville ju vara kvar. Har varit och handlat lite grejer idag med. Morsan handla massa kläder o grejer till liam himla gulligt måste ja säga.

Har packat ner typ allt utom kläderna känns de som + liams saker men tänkte ja tar de på fredag blir så dumt o packa ner hans grejer innan han blir ju så orolig.

Hur känns de då?

Jaaa hur känns de? Joo de känns...hmm...känns annorlunda känns som om man ska flytta hemifrån på nytt. Det känns ju helt klart himla bra men de e ju lite konstigt att bo själv oxå. Vad ska man göra liksom? Första tiden har jag hur mycket som helst och greja med....Komma i ordning och sånt...skruva möbler och pynta himla skojsigt med efter det då? Geeez...visst kommer ju ha liam ena veckan så de kommer ju vara fullt ös då men sen då? Kommer ju visserligen jobba mycket när ja inte har honom så kanske fyller upp dagarna med det. Resten av tiden kanske man njuter av att vara just ensam. Om inte annat finns de ju säkert nån som kikar förbi vad vet jag =)

Pratade med besiktningsmannen idag till lägenheten han skulle kolla igenom och åtgärda lite saker innan helgen. Jag skulle ju tydligen bara få omtapetserat i ett rum men hallå eller. Nu när ja pratade med honom sa han att han skulle överväga de om jag kunde få iallafall kök och hall i ordning. Jag hoppas verkligen det annars blir de ju gött segt!  Kök o hall e verkligen sunk...säger inte att de andra e bra men de duger va kan man liksom begära när man har en hyresrätt... usch borde ha köpt en lägenhet i stället. e ju änna van vid att ha en viss standard.

Imorgon ska ja och morsan åka och hämta lite möbler så de inte e så mycket möbler o hämta till helgen får la se om vi hinner med o hämta liams möbler oxå när vi ändå e ute men de e änna tveksamt. Kommer ju ha med liam så de kommer ju inte gå och hålla på hur länge som helst han gillar ju inte riktigt att inte få göra som han vill.

Nu har jag iaf bara två arbetspass kvar denna vecka och de känns ju himla bra. torsdag och fredag. Nästa vecka kommer ju liam vara hos tommy så jag hinner ju få i ordning innan han kommer till mig igen. Känns ju oxå bra så man kan lägga all tid och energi på honom så han vänjer sig vid att bo på nytt ställe. Tidigare har de ju varit lättare men nu e han ju så mycket mer medveten.

Mmmhmm nu ska ja nog ta och dra mig igen dricka lite cider o kolla på tv. sen blir de nog sängen som gäller. Man ska ju orka med dagen imon oxå...puh....


Puss och kram...


Jipppppppiiii

Tja tja

Nu har jag äntligen fått mina nycklar till lägenheten =) så himla bra alltså =) Shit va glad jag e...och de blev ju inte heller riktigt som jag tänkt mig men till de bättre...=) Jag fick ju alla möbler som vi hade men har sålt de mesta och köpt nytt...så nu har jag bara nya möbler i hela lägenheten..ska bli så himla kul o greja med det =) Har i dag oxå köpt en tv för jag tyckte fan inte att det räckte med den tv som jag fick en liten jävla samsung 26" lcd...tyckte de va lite väl litet att ha i vardagsrummet när man e van vid 42". SÅ jag köpte en ny idag...en LG 47" full HD himla bra alltså. Nu står alla möbler och tvn och bara väntar i affärerna betalda o klara...

Guud va ja längtar =) ska bli så himla skönt o greja med lägenheten och plocka i ordning

nee usch nu ska ja nog sova ska upp imon o handla ännu mer saker till mitt nya hem...=)

ciao ciao

I morgon smäller det...

....Usch ja behöver verkligen komma på andra tankar nu e de verkligen förmycket med allt och alla. Känner fan ingen tillhörighet nånstanns. Himla jobbigt alltså. Nu vet jag att min käre far tycket att jag e full i skit och endast snackar skit och att jag bara vill honom illa. Så han kan ju leva sitt lyckliga liv med sin nya tjej och hennes barn som han verkar tro e hans egna orkar inte bry mig om det...Klar man bryr sig men va fan kan lilla jag göra han har ju mer eller mindre uteslutit mig från familjen. Inte bara de på det hela ska de vara massa onödigt tjaffs hemma upp på allt detta. + att man börjar fundera på lite andra saker som händer och sker i familjen. Känns som man får skit vart man än vänder sig. Finns ju några som betyder väldigt mycket för mig och de vet vilka de är.

Har varit och handlat idag och färgat håret himla gött och fått det gjort. Har varit en sväng hos min morbror oxå och hälsat på. I morgon blir de till att gå upp tidigt ska vara på vårdcentalen med liam i morgon för och se om de e något fel på grabben de verkar ju inte annat. Kanske ska vara en sväng med Jenny oxå så liam kan leka med Klara och Josefin en stund. Sen blir det hem till sofia och börja festa. Ska faktiskt bli himla skönt och komma ut och slippa och tänka på vardagen. Ska delta i Psyk OS i morgon sen blir de party på swania. Kommer bli så ball. Hoppas ja iaf...men jooo det e klart det kommer bli eftersom det kan inte bli värre ute än allt som e hemma.

Nu håller man på o tvättar kikar ut på det underbara vädret nästan så man blir sugen på att ta en sväng ut haha eller inte då. Bara skit på tv så vad fan ska man hitta på. Får la försöka röja här hemma. Egentligen skulle man behöva börja packa och greja så man får börjat iaf men de känns ju segt och packa kan inte nån bara komma och packa ner allt åt än..

Usch känner mig så jävla deppig av att vara hemma. Ensam i detta jävla hus. men men så är de inte nått o göra åt saken

Ha det så himla fint nu ska ja göra nått eller så...



Bara 8 Timmar att jobba imon

....ja fy fan va gött de ska bli att jobba ett sådant "kort" arbetspass...nu har de änna varit långa pass....måndag 0800-2200 tisdag 0900-2200 så ja de känna himla gött. Idag har ja ju jobbat mest hela dagen varit och hälsat på pappa oxå två ggr idag tro de eller ej först uppe med lilleman sen med kjell och elisabeth. Telefonen har ringt i ett då pappa vill skriva ut sig själv imorgon och alla vill att jag ska göra något men serisöt vad ska lilla lilla jag göra åt saken då? finns inget som jag kan göra vill han inte ha hjälp så kan jag inte hjälpa honom heller nu har jag gjort mitt och nu släpper jag det...Det var därför jag var uppe idag nu på kvällen för att tala om de så han fattar att jag menar allvar nu. Han får helt enkelt klara sig själv om han e så dum så han tror att han e frisk och kan skriva ut sig. Nu skiter jag fullständigt i det hela.

Nåja skit i allt de för man blir ju bara förbannad av bara tanken...

Vill så gärna komma till mitt nya ställe nu Var med T och kolla på en lägenhet som han ville ha de va la lite diskussioner kring de men får la se om han får tag på tjejen som har den i morgon eller så. Hoppas han får den iaf.... Därav blev man ju mer sugen på o komma till sin egna lägenhet...så äntligen fick ja tag på henne som har den jag får nycklarna den 25:e dvs att det e ca 22 dagar kvar innan ja får nycklarna och jag kommer la flytta in saker sucsessivt då ja ska på bröllop den helgen så blir de kanske tight o flytta in även om ja velat men får la flytta in saker så fort som möjligt vill ju kommit in helt till helgen därpå iaf. 

Usch nu börjar ja fan bli seg ingen roligt på msn och inget roligt på den berömda ansiktsboken....


ska kolla lite på tv och sen sova....

Har lyckats lösa så jag e ledig på min kusins bröllop den 11okt men inte lyckats få ledigt den 27 nu för martin och marinas bröllop men de måste ja ju bara lösa på nått sätt....


bla bla bla....


Ha de fint ciao ciao


Älskar dig min underbara älskade söta son Liam....