Fickparkering

Jaha nu har man testat på det oxå himla tur att de gick bra så man inte tappar självförtroendet helt innan uppkörningen och jag måste säga de att det var ju enklare än va jag hade föreställt mig skönt de. Körde runt en sväng i stan oxå sen hem igen.

Nu ska vi snart kolla på film idag blir det Enchanted får se om den e någe bra ska iallafall bli skönt och koppla av med en film efter allt jävla packande. Sen blir det nog läggdax ska ju jobba imorgon. Imon ska vi även till tippen och slänga massa skit som vi inte ska ha och sånt man har samlat på sig under tiden man bott här..tycker de e hur bra som helst när man flyttar att man blir av med så mycket saker och skit. hur som helst på tisdag gäller de då flyttar vi de mesta sen får vi ta resten på onsdag men de e ju ändå gött och ha fått bort så mycket som möjligt innan onsdag.

Nee ska kolla på tv lite nu medans tommy spelar klart sin match.

Ha de så bra
ciao

Sov så sött.....

image10
Min veckans så kallade "tokbra" är denna nappen hur gullig och söt som helst
Ville haft en sådan till lilleman men alla säger att "det är ju synd om pojken då" hmm varför då? varför skulle han inte kunna ha en rosa napp när han har en röd napp? hmm undra det..
tycker hur som helst att den e jättefin och skulle vi nångång få en flikka så lätt att hon kommer ha massa rosa prylar =) allt rosa som inte lilleman "får ha". nepp hepp
dax att fortsätta packa suck
ha de så fint ciao

Är det sant eller?

Hur kan det vara sant? Igår satt folk ute i sina trädgårdar och mös med barn och familj. idag snöööar de och hur kul är de med tanke på att vi ska flytta på tisdag...suck..nåja håller på och packar iaf får la se hur det kommer och bli med vädret. Vi  måste ju flytta eftersom hon som ska in i våran lägenhet ska komma in senast den 17:e men vi vill ju bli av med den så fort som möjligt så man kan lägga all energi på att packa upp i det nya huset.

Just nu ligger lilleman och sover snart kommer hans farfar och hämtar honom så vi kan packa i lugn och ro. Lite segt att packa när liam packar upp igen...men men...har precis skickat med morsan några lådor med saker som vi inte ska ha kvar känns så gött när man flyttar att man slänger så otroligt mycket saker. vill ju ha ordning och reda. Åhh va jag  längtar just nu alltså. vill att de ska bli tisdag idag så man får komma i gång de e gött segt och flytta men helt underbart när man e färdig. Det är ganska tråkigt att packa oxå men vad gör man har ju inte lust att anlita någon som gör de åt än för då kanske man får med massa saker som man inte vill ha och dessutom tror jag inte att det e heöt gratis heller och anlita en firma.

nää om man skulle ta och återgå till packningen hur jävla tråkigt de än e så är man ju tvungen känns bara jobbigt att det står lådor överallt. Tommy ska packa ihop inne i sovrummet så kan vi ju stuva lådor i ett rum i stället för i alla rum så kanske de känns lättare än nu. För nu e de kartonger över allt.


FilmTajm

Nu har lilleman gått och lagt sig...skönt faktiskt han har änna kommit in i en period där ingenting duger och ingen får säga emot honom...*suck* antar att det e så runt 15månader....nån som vet kanske??

hur som helst imorgon ska vi packa för vi flyttar ju på tisdag jippppi eller a iaf börjar och flytta för på onsdag måste vi vara klara med allt. yeeeeh....idag ska vi kolla på film sitter och väntar på att sambon ska bli klar så vi kan sätta i gång ska se en film med Jet li den heter War får la se om de e något att ha....

Jag kan iallfall rekomendera "In To The Wild" den är en verklighetsbaserad film som handlar om hur en tonårskille bryter sig loss från sina föräldrar och sen reser runt för att nå sin slutdestination Alaska. Man får följa med på hans resa...tyckte den  var otroligt fin film....det är inte mycket som händer men ändå måste man se vidare.

ÅHH kan han bli klar snart så man kan kolla på film eller?? Har i och för sig redan kollat på en film i dag på jobbet kollade på hmm va hette den nu...waterhorse kan de stämma nåja den var iallafall en blandning av rädda willy filmerna och eragon.....

Nu är han snart klar gött dax för godis och dricka

Ha en fin kväll

ciao

Pernilla

Besviken kanske?

Tar det kortfattat....det gäller min pappa...han har alltid varit dålig på att höra av sig...sen blev man gravid oxh då började han höra av sig mer...när lilleman kom till världen ringde han varje dag i ca 6månader sen träffade han en annan som har flera barn sen innan har ingen riktig pejl på hur många tre tror jag men iallafall till saken...kommer han aldrig och hälsar på och ringer bara när "Oj nu har jag inte ringt på länge bäst jag ringer" ok jag ska inte gnälla han ringer ju iaf nån gång....men saken hör till den att numera är de han nya som gäller...och hennes barn...dessutom e hennes ena gravid och de e ju sååååå viktigt....ok jag är glad för hans skull men varje gång jag ringer så har han fullt upp för de ska hälsa på ****** barn osv. Han har inte varit och hälsat på sitt barnbarn på hur länge som helst tycker de e tråkigt...Ta som på påsk till exempel: Pappa hälar på min morbror och ger han och han familj påskpresenter...han hälsar på sina bröder och ger deras barn påskpresenter...**** barn fick naturligtvis oxå presenter men till oss ringde han 3 dagar innan påsk och sa att han kommer troligen upp dan efter påsk...jippi tänkte man åter igen...annandag påsk kom inget samtal inget besök...så hans egna barnbarn fick ingenting...jag skiter i sakerna och lilleman bryr sig inte heller då han bara e 15 månader men iallafall. Tycker de e fruktansvärt dåligt.

Han har nu oxå börjat ljuga så fruktansvärt mycket för nära och kära att han inte vet skillnad på lögn och sanning. Tycker de e hemskt att se hur ens pappa blir en sådan människa vem vet han kanske alltid har varit sådan bara det att man e äldre nu och ser på saker och ting med helt andra ögon.

Han ringde för ett tag sen och sa att han hade fått diabetes...men grejen e den att jag kände ingenting för jag orkar inte bry mig. Jag vet att han inte kommer sköta de då han dricker så mycket att han inte kan kontrollera de. Jag har tagit upp detta med honom en gång...ett tag troddde jag att han hade slutat dricka men vad jag fått veta är de verkligen inte på de sättet. 

När jag tog upp diskussionen med honom var de för att jag kände att jag var tvungen då jag och lilleman var hemma hos honom medans tommy jobbade det blev sent och lilleman hade somnat. Pappa erbjöd sig att köra oss hem. Vad han inte visste var att jag visste att han varje gång han "gick på toaletten" drack han en öl eller lite sprit.  Märkte det ganska snart då han varje gång när han kom ut från toaletten hade borstat tänderna och vem fan borstar tänderna 25-30 gånger på en timme...eller vem fan behöver gå på toa så ofta en gravid kvinna kanske eller en med urinvägsinfektion men nog om det....därför sa jag till honom:

- Men du kan ju inte köra?
-Joo det e klart jag kan varför skulle jag inte kunna det?
-Antagligen för att du har druckit under hela tiden vi har varit här
-nej det har jag inte
-så du förnekar oxå
-Ja men de e ju bara en halv ÖL

VAFAN han ville alltså sätta sitt barnbarn på några månder tillsammans med sin dotter och köra hem dem 5mil på fyllan????hallå eller det var då jag bara var tvungen att tala om för honom hur ont det än gjorde att han aldrig någonsin kommer få passa lilleman. men det har han sig själv att skylla...



Usch vet inte ens vart jag ville komma med detta ville nog mest skriva av mig vet att det är rörigt och hoppigt men men...han ringde för ett par timmar sen precis som vanligt det är ju innan påsk han hörde av sig senast.


nu ska jag sova ska ju jobba imon och helgen blir de packning som gäller kommer ju flytta...=) ser verkligen fram emot det. ska bli så skönt att komma från alla kartonger som står över allt....

ha de så underbart....