Hemma igen

Och vad händer inte jooo det snööööar igen orka med denna skit alltså...

nåja det var bara de jag tänkte meddela...

nån mer än jag som hatar snö eller??

CupCakes

image12

"Bilden är tagen i från http://blixman.blogg.se/images/cupcakes5_1187434726.jpg"

Hur sugen blir man inte på en så kallad cupcake när man ser denna otroligt fina bild? (den e ju liksom rosa) iallafall detta är ju helt tokbra att det finns sådanna här fina bakelser.

Har aldrig testat dem men håll med om att det ser ju lockande ut??

Hur som helst kan jag i allafall rekomendera denna otroligt goda donuts den smakar himmelsk. Ni som ijnte har testat gör det ni kommer inte att ångra er.
image13

Självklart kommer alla som känner mig säga "Det är bara för att den e rosa som du tycker att den är god"
Så är inte fallet visst självklart så blev det ju att jag testade den just för att den var rosa men de var oxå den godaste jag har ätit i hela mitt liv.

Fattar inte egentligen att folk orkar läsa sånt här...uppenbarligen så gör ni det eftersom ni har läst ända hit så.

Nä nu får jag ta och återgå till jobbet ha det så fint ....

TESTA DEN IAF:..

Hur står det till egentligen??

Chupp chupp

Sitter just nu på jobbet. Trevligt och så har mest tagit det lugnt i dag. Fick gå extra tidigt i dag för och lämna lilleman hos sin dagmamma. Visste ju liksom inte om det skulle gå och komma fram med vagnen ute idag men det visade sig funka hur fint som helst. Kanon!
Har hunnit och uträttat massa ärenden i dag. Fått tag på alla människor som jag behöver få tag på angående massa papper och sånt som måste lösas. Kan inte fatta varför det ska vara så mycket papper för allting man gör. Så fort det sker en liten föränding i ens liv så ska de in med 1000 olika papper till olika mottagre. Hur som helst gick det smidigt i dag och få tag på alla ingen väntetid i telefonerna som det brukar vara...e dom inte på lunch är de på tjänstärende eller så har det gått för dagen. idag svarade alla på första försöket. Känns som att dettta kommer att bli en bra dag.

Klockan e just nu 10.36...piiiiiip...vad händer eller slutar jobba i dag när klockan e 15.00 tiden går så fort på jobbet helt otroligt det e ganska skönt och komma till jobbet slippa lilleman och gubben ett par timmar...=) får man säga så?? Joo det e klart att man får man e ju inte mer än mänsklig.=)

Idag ska vi åka och hämta sommardäcken som vi har beställt. hmmm stor ide eller? hur mycket snö som helst men det e ju bra att ha lite däck som dekoration i förrådet för man har ju hur mycket plats som helst där....Eller inte.
Neee nu ska man göra något vettigt kanske jobba när man e på jobbet eller va säger ni...erkänn att ni tänker:
"Vad fan har hon för jobb som kan sitta och skriva i sin blogg och inte ha mycket att göra" 
HAHA det ni ja har säkert nämnt det tidigare men jag jobbar som personlig assistent.
"Asså personlig assistent? men då måste du ju ha hur mycket som helst att göra?"
Ok kanske det men bara för att en brukare har assistent betyder inte det att personen i fråga är helt "Väck" Utan vissa personer klarar av otroligt mycket själva.

Nåja nu ska ja dra mig ska strax lägga in min "Dagens Tokbra"

Snööööööööööö

När ska det sluta snööööööa egentligen jag som skulle ut och köra bil idag men inte då...*suck*
Har satt ut våran barnvagn i dag hoppas vi får sålt den. 
skulle ha lagt in en bild på den men de verka ju inte funka att lägga in bilder just nu
http://www.pryl.se/annons.asp?intAdID=23042&intCat=73
lägger med en länk i stället till en av annonserna


Vad har man gjort i dag för vettigt då??? ingenting,.,.eller joo det e klart man har, har ju varit på jobbet i dag (Heeeejsan Per) Sen har jag ju kommit hem skulle ha åkt till min kusin idag men fick reda på när jag kom hem från jobbet att det var inställt då hans barn var sjukt.

image9

"Lilleman börjar ju bli så stor nu bilden tagen i februari 08"

Usch det e verkligen som alla säger tiden går så fort och man glömmer så fort. HA sa vi....viiii kommer inte glömma eller tiden för oss kommer inte gå så fort...jooo tjena killen e snart 1.5år och man sitter och funderar på vart fan e våran lilla bebis som vägde 2640 g när han föddes`??? hallå eller snacka om att tiden går...

Jag kännner att det snart e dags för en till. Skulle ju vara hur mysigt som helst men som T säger så e de väl bäst och vänta ett litet tag till jag menar vi ska flytta, har precis fått fast tjänst bla bla bla hur mycket som helst att göra dessutom vill jag faktiskt vara med och renovera och inreda de nya hemmet...

nee får väcka lilleman.....

ha det

Rosa vad annars?

image8

BILDEN TAGEN FRÅN: http://www.smidigt.se/u/port-pink.jpg


Himmla käckt en rosa grill kan de bli bättre...helt tokbra grej.
En sådan här ska jag köpa mig till sommarrn till vårat nya hus. Dock ett problem måste  övertala sambon (inte det lättaste) Han kommer säkert säga "men den e ju gött bögig" nåja om inte annat får vi väl köpa varsin..=)

Detta e iallafall helt tokbra enligt mig...=)

VA??? Va det påsk i helgen?

Så nu var påskhelgen över och vad har man gjort ingenting absolut ingenting.... men men va spelar de för roll....har aldrig firat påsk och kommer väl kanske inte göra de i framtiden heller kanske för lillemans skull att man kanske har lite påskpyssel osv men annars kan det kvitta.

Har i dag varit och hälsat på min morbror...,var sedan hemma hos svärmor en sväng och hälsade på. Helgen har som sagt varit hur lugn som helst inga större aktiviteter mest varit hemma. I morgon börjar jobbet igen jippi eller inte...joo de e ganska skönt och ha jobbet nått och sysselsätta sig med. I mon eftermiddag ska vi hälsa på min kusin och hans familj blir lite kul. ska oxå hinna med och köra i mon...kul kul...närmar sig uppkörningen..=)

Jag vill flytta nu snart i mon helst men än är det ett tag kvar *suck*


Nåja får ta och hitta på något ha det gött


Nu får det faktiskt vara nog tycker jag....

Ja jag hoppas på att jag kommer kunna sluta röka nu....känner inte alls för att röka längre...men de e ju så svårt....var inga problem att sluta röka under graviditeten men ack så korkat att börja igen efter det....suck...men det fanns ju ingen direkt motivation efter förlossningen...nåja kalla mig korkad dum jag vet....behöver ingen som påpekar de....

Hur som helst har jag beslutat mig för att försöka sluta. Delvis för min egna skull men oxå för att det e dyrt och onödigt. Sen vill jag faktiskt skaffa en bebis till och jag känner att jag vill komma i gång med träningen och slutat röka innan graviditeten.

En annan anledning till detta beslut är att allt går så bra just nu. Har köpt ett radhus. Sålt våran lägenhet. Flyttar i mitten på april. T Har fått nytt jobb som han trivs med och jag tycker oxå de e kanon. Själv fick jag i går fast tjänst på 42% och innom 3 månader har jag fast tjänst på 100%. Liam kommer in på det dagiset som vi vill ha in honom på. Jag håller på med mitt körkort för fullt, kommer ha uppkörning inom en snar framtid. hoppas på att det kommer gå lika bra. efter som allt flyter på vill jag ha ett hälsosammare liv. För som det e nu känner jag en konstant trötthet känns som om man aldrig är pigg hur mycket man än sover. hur jobbigt som helst.

Till något annat. PÅSK hur många firar påsk egentligen?? inte vi har aldrig gjort det ju...så det blir ingen påsklunch för våran del. För vår del blir de ugnsbakade tjocka revben med potatis grädd och champinjonsås och så klart en god sallad till detta.

så för att sammanfatta det hela så har jag en hel del frmför mig just nu.

1. Skaffa körkortet
(Se till att det blir av nu för helvete)
2. Försöka sluta röka
(Att försöka är ju bättre än inget)
3. Börja motionera och träna
(promenera mera är bättre än att sitta och feta vid tv:n)
4. Äta mer hälsosamt
(Skippa godiset mer grönsaker)

Det är väl de stora grejerna...

Någon mer som tänker som jag?
Nån mer som vill anta utmaningen?


Nu ska jag sova iallafall för jag ska jobba imorgon....jippie ganska kul ändå...komma till ett annat ställe än det jag jämt e på. var ju ett tag sen man var nån annanstanns (jobbar som personlig assistent)


Nåja God Natt sov gott

puss på er mina älsklingar...