Satans Piss...

Väder seriöst blir man lyckligare av detta eller?
Verkligen inte....

Har jobbat idag jobba mellan 10.00-13.30 ganska skön arbetstid när man har betalt mellan 8.00 och 17.00 perfekt juh =)
Just nu sitter ja hemma o väntar på att lilleman ska somna ska gå över till grannarna sen skulle vart ut med Bea o Jossan men skippar de känns änna gött boring o gå ut när man inte e på humör.

Nee ska inte tråka ut er med mitt händelselösa liv...


Pösssssssss

Det är så de ska vara...

Halloj

Himla seg dag alltså. Har varit o jobbat himla skojsigt. Kom hem såg att ja fått mitt sommarschema o att de inte stämde men men fick gjort en bra lösning så jag fick 2 veckors semester i stället för 3 men de spelar mig faktiskt ingen roll.
Kan lika gärna spara mina semesterdagar eftersom vi ändå inte ska göra något speciellt i sommar. Kommer la kanske ta ett par dagar nere i stugan annars blir de nog inte så mycket mer.
I morgon har vi visning på huset igen håller verkligen tummarna denna gång
Lite spännande är de ju men samtidigt vet man oxå hur besviken man blir om man inte blir av med huset. så de e la bara att inte hoppas på för mycket.

Just nu gör ja ingenting sitter mest o blegar såååå segt. Ska jobba imorgon 10.00-15.00 men de e ganska skönt de eftersom ja har TG 8.00-1700 så då har ja ju betalt för 9 timmar men jobbar 5 helt ok. Fick ju som sagt mitt sommarschema e jättenöjd med det dock lite segt att komma till en ny brukare men men vad ska man göra de var ju inte så värst många arbetspass de handlade om skönt oxå o slippa TG har faktiskt hellre jobb än o ha TG (tillgänglig tid) bättre o veta vart man ska vara än att vänta på ifall om att de ringer. Kommer inte heller jobba några helger i sommar som de e just nu  och hur äckligt är de då...helt perfekt=) kan man ju fortfarande ha ett liv haha *asg*

Kan inte nån rolig ringa eller nån bara säga något kul? hmm kommer inte på någe kul heller sitter o blegar på tv finns inget kul där heller...suck

hungrig mmm...men va ska man käka? hade varit gött med något iaf...sallad mm älskar sallad men finns ju inte grejer till de hemma...annars hade ja lätt gjort de...

nee får kika på om man kan finna något lämpligt att äta....

ha de så fint ciao

*Liam älskar dig mest i hela världen*
(min son)

Min nya gaddning =)

Fick ju i present ett presentkort på en gaddning och tog mig mod och göra en...haha fick dock inte göra klart den fick bara göra konturerna denna gång *suck* men kanske lika bra det....fy fan de kändes kan ja lova...o den jäveln som säger annat åker på stryk...haha tänkte ja lägger ut en bild på den...




Så där detta är ju bara konturerna...ska ju göra den mer 3D men ifyllnad o skuggningar...himla skojsit eller inte då...fy fan behöva gräva i höftben o revben igen usch men men de e la som man säger vill man vara fin får man lida pin...haha

lägger ut en bild sen när den e klar för som den e nu är den ju gött ful...men tänkte att alla ni tänker shit vad har hon gjort men sen när ni ser resultatet när den e färdig kommer ni få en annan syn...=)


nåja nog om detta nu ska tycka synd om mig själv eller a de e ja som valt det....
som en kompis sa "att man e så dum och betalar för att få ont...jag kan hugga dig med en gaffel helt gratis" hahaha

Ciao



DAGENS PRYL: BOWLINGSET



Så himla gulligt måste jag säga. Har la inte så mycket att säga om de men tyckte dessa var hur söta som helst
Finns att köpa till barn...

Min nya mp5 spelare =)



Äntligen kom den.....har fan väntat hur länge som helst på den...helt ok liten sak men dock krånglig att förstå sig på men men man lär väl sig alla funktioner. Hur som helst är den bättre än min ipod och de e ju bra =)

Ciao

Fredag den 13:e

Japp då var det fredagen den 13:e shit verkar som folk blir helt tokiga bara för denna dag alla fel de gör skyller de på denna dag...*suck* ja blir så trött. Idag har jag inte gjort så mycket varit på bolaget himla skojsigt haha fatta hur tråkig denna dag har varit när dagens höjdpunkt är bolaget..=)

Måste säga Grattis Till våra underbara grannar Martin och Marina självklart oxå lilla alicia de fick en flikka i förmiddags sååå skönt att hon slapp gå över tiden...=) Grattis Grattis till er. Måste faktiskt säga till er att jag tycker de e lite dåligt av er att föda barn idag nu när ni har bjudit över oss på grillkväll...och istället för att säga att ni inte vill umgås åker ni och föder barn ;) puss på er.

Skulle vilja göra nått kul idag men de ser ut till att bli en lugn kväll...


neee nu ska ja göra nått annat en stund...ciao

Hur hade du gjort?

Läget är så här:

Vi håller ju på och säljer vårat radhus eller ja iallafall hade visning i måndags och har inte hört något om det. Verkar la kanske som om folk inte är så intresserade av att köpa huset just nu men får la avvakta och se. Nu till saken har fått erbjudande om en 3:a mitt inne i stan för 4500kr som ja ska åka och kolla på tillträde är 1 juli. Saken är såhär att vågar jag chansa på att ta den lägenheten eller ska ja skita i de och riskera när vi väl sålt huset hamna på de mindre attraktiva ställena och få flytta igen eller ska ja slå till och ta lägenheten?

Positivt:
  • Lilleman får eget rum
  • Kommer bo centralt
  • billig hyra om man jämför
  • Kan flytta snart och börja på nytt
Negativt:

  • Risk för att huset inte blir sålt
  • Ekonomiskt risk för dubbel boendekostnad
Alltså hur hade ni gjort nån som kan hjälpa mig och svara på detta ?

MVH

Den ultimata tv:n är här =)



Fy fan så himla bra detta är. Denna helt fantastiskt underbara tv har släppts i Japan en 37" LCD tv. Undra om den har kommit till Sverige LÄTT att jag ska ha en sådan de får kosta vad fan som helst en sån här vill jag ha =)

Shit när ni ser denna i butik eller om ni vet vart man kan beställa kan ni ringa mig =)

Detta är verkligen veckans tokbra =)

Sverige vs Grekland

Nu var det ett tag sen ja skrev...har inte haft möjlighet då d har varit flytt på min blogg. men iallafall de har inte hänt så mycket heller hade visning igår fick en känsla av att vi inte kommer bli av med huset på ett bra tag om vi ens kommer bli av med det. *suck* ett enda bud hade varit perfekt då hade ja ringt o tjatat på dem att ja ska ha den 3:an inne i stan men nu vet ja ju inte eftersom man fick känslan av att ingen kommer köpa huset visst kan ligga o betala dubbelt ett tag men fan inte hur länge som helst. Usch tänk om vi inte blir av med huset i år...segt de e segt att bo ihop mellan varven man vill ju liksom komma till sitt egna. Jag vill inte att vi ska skiljas som ovänner eftersom vi har ju ändå liam i hop. För hans skull e d ju bra om vi kan ha en sund relation. Nåja nog om det

Helt sjukt hur mycket flummiga människor de finns.=) tycker livet för övrigt är underbart. Längtar massor tills ja får min nya lya, Kunna inreda o greja för sig själv. Håller på o kollar matchen mellan spanien o ryssland tippar lätt spanien i den matchen. För övrigt denna vecka blir de jävligt passivt hade la kanske velat gå ut en sväng men får la se hur de blir med det. E ledig i morgon ska ta de lugnt och göra minsta lilla. Vara med lilleman och så. Jobbar sen torsdag och ledig helgen våra grannar fråga om vi eventuellt skulle grilla till helgen. men men vi får se vad som händer...

snart börjar matchen mellan sverige och grekland shit så spännande

nee nu ska ja dra



R.I.P

Mår sjukt illa av samtalet jag fick av min älskade lillebror, hans bästa kompis hade omkommit i morse. Han ringde och berättade om de hela. Usch har nog aldrig hört min bror på de sättet. Stackare. Killen som omkom var 22år gammal går inte in på detaljer eftersom de är inte offentliggjort ännu och samtidigt är det ingenting som folk har och göra med. Tycker detta är fruktansvärt då jag så sent som i onsdag satt med denne kille i bilen till gbg när lillebror skulle tatuera sig.

image19

" Ta vara på ditt liv gör något bra av det. Livet är skört du vet aldrig vad som väntar dig. Ta vara på den tid du har i livet lev varje dag som om de var din sista tala om för vänner familj med mera hur mycket de betyder för dig. Skiljs aldrig som ovänner."


************************************************************************************************************


Till något annat:

Ska kolla på två lägenheter i morgon ska ta kontakt med banken oxå imon och kolla om lån och sånt hoppas de kommer lösa sig men de gör de säkert. Annars har ja jobbat idag fick sluta tidigt idag eftersom han skulle ha besök himmla skönt att komma i väg tidigare då hann ja ju med massa annat som ja kanske haft svårt att hinna med annars. Fick massa extratider oxå kan ju vara himmla bra att ha om man nu ska flytta.
Lilleman har varit hos sin vanlig dagmamma idag känns skönt han va jättenöjd när vi hämtade honom. Känns skönt det. Var hemma en stund sen kom syrran och passade liam så vi drog till edet en sväng och hälsa på min morbror. Kom hem och la lilleman. Nu sitter man här och e astrött efter dagen. ska nog lägga mig tidigt idag eftersom ja ska på visning tidigt i morgon och innan man packat ner lilleman och gjort sig i ordning så hinner klockan gå....

Nog för allt idag


Till lillebror med vänner: Tänker på er ni får ringa eller komma hem till mig om ni vill finns för er puss


Att det ska vara så förbannat svårt....

....jag kan inte fatta att det är en sådan bostadsbrist i thn som de faktiskt är. Blev gött förbannd fick reda på att lägenheten som jag ville kolla på var såld fick inte ens komma på visnigen alltså hur tänker en mäklare eller? Man ska anmäla sitt intresse och så hör dom av sig. Man gör de och får reda på att den redan e såld till utgångspriset. Men tänk om ja hade kollat hade jag kanske lagt mer..*suck* Det var problem med att få en hyresrätt och nu ska man fan inte kunna få en insats heller...får la kanske flytta här i från thn för vissa områden tänker ja fan inte bo.

Krånglet är lilleman eller ja om man nu kan kalla de så. Han kommer ju gå på dagis och sånt här så de blir ju lite svårt med honom ska man då pendla massa mil för att hämta och lämna honom de går ju änna inte.

Snart måste ja ju ha en lägenhet. vart fan tar jag vägen annars? gaaaaa orka bry sig

Nja får la ligga i ett tag till och försöka finna något här i thn som skulle passa.


Dagen efter...

....lördag är tydligen söndag usch var ju ute igår och festa lite himmla skojsigt träffa massa folk var först på 30årskalaset jättetrevligt GRATTIS JENNY sen var jag med Bea satt ute och kolla på bilar sen gick vi till butlers då de va så mycket småfolk ute så de va änna pinsamt att vara ute på gatorna. Hade hur kul som helst på butlers. Efter butlers gick jag hem. Hamna på en parkbänk tillsammans med en vän kom tiden flög i väg var fan inte hemma förrän 4-5 på morgonen, så de kan gå alltså. Idag har vi grillat lite och tagit de mest lugnt inte haft så stora krav på dagen lilleman kom vid 1300 ungefär sen somna han och sov till 1700 himmla bra alltså. Just nu går matchen sverige-ukraina på tv gött seg match. nåja får la kolla klart på matchen och göra något vettigt.

ciao