Längtar såååå...

.... Vi ska ju flytta den 1 maj och jag hade hellre sett att vi flytta idag..=) Jag trivs skitbra i denna lägenhet men segt att veta att man inte kommer bo kvar då vill man ju bara komma till de nya stället och göra i ordning där. Det är inte så mycket att göra i den nya lägenheten ska Måla om i Liams rum + att vi ska ha temat Pixar Bilar och mammut från Ikea. Tror de blir kanon. Annars är ju lägenheten i toppskick. de som bor där har ju totalrenoverat den och som tur är har de samma smak som vi...=) 

Idag har jag varit på ärenden istan Tommy och Liam var oxå med. Mysigt att vara ute nu när det e så fint väder. Vi käla lunch i stan och tog en promenad. Var oxå uppe på kommunen och hämta en ansökningsblankett till Liam och dagis. Hoppas verkligen att han kommer in på de dagis som vi vill att han ska göra. Men men de visade sig att vi inte kan lämna in lappen ännu måste vänta en månad då han måste vara 6 månader innan man skickar in den. så det passar la egentligen bra eftersom då kommer ju den nya adressen att stå på ansökan.

Nu på  eftermiddagen har jag varit hemma hos sara o tindra. träffa lena på vägen vi bestämde att vi skulle åka ut i morgon em och handla lite till hennes baksida. Inger skulle oxå följa med så de kan ju bli roligt. Skönt att ha något att greja med medan tommy är på jobbet.

Idag ska vi kolla på matchen mellan SVERIGE NORDIRLAND dock fick jag ej kolla på matchen nu kl 21.00 utan ska kolla på reprisen sen kl 00.00 tillsammans med Tommy. men men va spelar de för roll hoppas ingen meddelar resultatet..=)  Imorgon ska vi ut ska till läkaren på fm för något sånt där cancerprov. Sen ska vi troligen vara med sami och sofia. så hela dagen är planerad för våran del.=)
På fredag ska vi nog ut och handla en present till lena eftersom hon fyller år på lördag och vi ska dit på fm eftersom tommy jobbar natten SISTA NATTEN innan pappaledigheten.=) shit va bra
Sen har vi hela april på oss att packa och greja rensa och gallra innan flytten.

För övrig är de nog inte så mycket mer. Vi ska åka till gbg och handla och uträtta ett ärende

weeeeh nu ska jag kolla lite på forumet och se vad alla moralkärringar har att gnälla över idag
Geeez så de håller på..=)


Pöss

ÄLSKAR MINA SÖTA POJKAR

Söndag....






....Idag har vi varit hemma hos morfar och inger och hälsat på...fick våfflor till kaffet. Lena var oxå där. Morfar tog jättefina bilder på Liam som vi fick med oss på en skiva som vi tänkt att vi skulle förstora upp och sätta på väggen.
Pappa kom förbi en sväng idag betalade halva datorn som han ska köpa utav oss, Gött det. Just nu är skutt här. Tommy och han spelar fotbollsspel på xboxen kul kul. Liam sover. Idag gick det att lägga in bilder.

image3
Detta är kort som är taget på Liam andra dagen hemma när man tittar på dessa bilder från när han var så liten tänker man "shit har han varit så liten" När han föddes vägde han 2640g och va 46cm lång.



image2
I dag är 4.5 månader och han e ju hur stor som helst om man jämför. =) Här sitter han i sin läragå stol som han har fått av morfar. Han älskar den verkligen. Han har kommit på hur man trycker på knapparna.
Eller a iallafall av misstag men shit va han skrattar när det spelar.

Fick reda på att Tommys moster har fått barn nu. det blev en pojke fast det visse vi redan han ska heta Teo han var inte speciellt stor fick se kort på honom Han väger visst bara 1200g det blev akut kjesarsnitt. Men han va hur söt som helst och hur liten som helst. Har inte träffat hans moster men Grattis iaf.=) Kommer ju träffa henne så småningom.

Jaha och vad ska man hitta på nu då grabbarna spelar ju. Får kanske kolla runt lite på nätet och se om man kan hitta något kul. Men men..

Jaja ha det så bra

Premiär....

...inlägg...skriver detta inlägg på våran nya dator intressant va..?=)  Har idag varit och handlat på babyproffsen blev en tjockare skötbädd eftersom vi har sålt vårat skötbord till en idiot i uppsala nåja så är de. Vi ska även sälja vår andra bärbara och så satte ut den på 5.500:- och fick ett bud på 3000:- joo tjenna aldrig att vi säljer den så billigt de e billigt redan som de är. Har en annan kille som var intresserad får se han ville ge 4000:- får la se va vi kommer fram till om han ringer igen. Spjälsängen verkar vi kanske oxå bli av med om tjejen hör av sig hoppas de för de hade varit jäääävligt gött och bli av med lite skit...

Idag så vet jag som vanligt inte vad jag ska göra har städat inne i badrummet och gjort i ordning en ny skötplats åt Liam. Håller på och tvättar för ovanlighetens skull....som om man inte gjorde de varje dag. Ska snart ta och hänga upp tvätten. Liam ligger och sover och har gjort de nu i snart 2 timmar skönt för då kommer han inte vara så gnällig innan han ska sova sen. I natt vakna han kl 03.27 och blöjan hade läckt kul pisseblött och när man byter på han så blir han superpigg direkt så han vägra sova på 2 TIMMAR.

image1

Jättekul leksak att vara i hoppgungan =) så stor man har blivit.

Usch nu är det regn och skit ute storm skulle de bli enligt vädret i helgen kul.
Brorsan va med om en "olycka" idag han kör lastbil och när han skulle köra under en viadukt stod det ungar på den som visa tecken på att de ville att han skulle tuta och när han ej gjorde de så. så slängde de ner en istapp som träffa och krascha rutan...JÄVLA UNGAR...nåja det gick bra hur som helst och tur va väl det.

nu ska ja hänga tvätten o så...

ha det gött


Mammut var det ja...

...precis vi har köpt ett mammut bord + två pallar till Liams rum. Vi kommer troligen att köra det stuket i hans nya rum. Jag är jättenöjd me de nya sakerna. Hur gulligt som helst =)  Köpte en lampa en bordslampa i samma serie. ska nog köpa resten oxå dock ej sängen för jag e såååååå nöjd med hans nya spjälis. Liam fick oxå en Läragåbil idag för att han va så söt...=) hehe...tänk om man kunde ta med Liam till Ikea o de sa samma sak där men icke sa nicke. Nu kommer tommy hem så jag ska dra mig han har köpt en ny dator...=)

Då var det dags igen!

.....En ny dag jaha och vad ska man göra önskar ja vore miljonär...=) Har satt ut vårat skötbord, spjälsäng och bärsele på annons. Hoppas vi blir av med de nu så ja får köpa ett annat skötbord. sängen lyckades ja ju övertala att få köpa men nu vill ja ju såklart ha ett matchande skötbord.
Idag har vi varit nere en stund på stan var och käkade lunch på golden det var ett tag sen man va ute och åt
Sen gick vi en sväng på stan efter det gick vi till Biljarden och mötte upp sami för de skulle spela.
Tony kom oxå förbi en sväng.

Vi håller ju på pch planerar inför våran lilla fest vi tänkt ha. får la se hur de kommer att gå.Tanken e iaf att lämna bort Liam ett par timmar =) men vi får la se hur det blir. får ta tag i detta ganska snart så folk hinner ta ledigt osv

Idag vet jag inget jag ska göra annars ska väl ta de lugnt och softa. Ska greja som vanligt här hemma
Massa "kul" saker att göra plocka tvätt hänga tvätt. Dammsuga städa skura golv. Usch snacka om att ,man blir motiverad att lämna datorn. *suck*  Ska försöka läsa lite teori oxå till körkortet, men de e lika boring det.

Ne usch säger jag bara Tommy jobbar em Liam sover jag har TRÅKIGT får la göra något åt det inte bara tycka synd om sig själv....

Ha de så bra

"Älskar mina söta underbara pojkar Tommy och Liam mest i hela världen"


Jipppiiiiii....

......Nu har jag fått övertalat min sambo att köpa en ny spjälsäng till Liam...=) så i går köpte vi den jag ville ha...=) Liam hade en innan men den gillade jag inte alls. En vit ful sak som vi fick av min mamma. Visst den har variit kanon men nu ville jag ha en ny eftersom vi ska inreda ett rum till lilleman.
image10
Detta är sängen som vi har köpt. Den passar kanon till hans byrå och det som han kommer ha i sitt rum

Pratade precis  med Lena och hon skulle komma förbi med saker från agneta. så kuligt så. Igår fick liam en lära gå stol a "morfar" hehe den e bra stor men han tyckte den va kul ändå. Såg jättekul ut eftersom han inte han inte nådde ner till golvet nåja han får växa iden..=)
Nee nu ska jag dra mig för sara och tindra kommer förbi ha de gött

Nu ska ja fan få tummen ur denna gången....

....och ta mitt jävla körkort har hållt på sen jag var 16 (är 22 nu) ok jag har bara kört fyra gånger under denna tid men iaf. Igår var jag ute och körde tillsammans med Guy vi körde runt på vägarna och på 45:an måste nästan säga de att ju fortare man får köra ju lättare är de att hålla bilen på vägen. Nåja e iaf nöjd med gårdagen prestantion. Idag ska ja plugga lite teori får passa på sen när Liam sover. Usch jag hatar att plugga sån skit. är egentligen inte så intresserad av att ta körkort men är änna  tvungen så man kan ta sig någonstanns + att det underlättar kanske att få jobb.

image9

Min söta lilla älskling har blivit så stor han blev 4månader i Tisdags =) Nu äter han mat och leker med sina leksaker ensam. Han sover lite bättre och nu börjar han bli riktigt rolig att ha o göra med.

Nu ska jag snart käka frukost mums änna kanon. På lördag ska vi på dop hos Sami och Sofia. Vi har köpt en dop present. Ja funderar på om man skulle ha köpt en likadan till Liam trots att han inte ska döpas men den var ju så fin.=) Nåja får la se hur det blir med det. Till helgen ska vi oxå ner till Mikael och så ska vi hjläpa honom med sin lägenhet + att vi ska ta en diskussion med vår käre far (lång historia)

Idag vet jag inte alls va man ska hitta på. Får ta och greja här hemma ska ringa min moster sen och se hur de har haft det när de va utomlands. Men för min del blir de nog bara till att vara hemma e så tråkigt att ta bussen till stan (man skulle haft körkort)