Håller på för fullt....

...ja så är de håller på och färgar håret skulle ha gjort det mycket tidigare men min bror och hans kompis kika förbi så har precis satt i blekningsmedlet. usch va de stinker....men men vill man vara fin får man lida pin eller va e de man säger? =) Just nu sitter jag och kikar runt lite på nätet i väntan på att kunna skälja ur håret...sen ska färg i och sen slingor kommer ju ta halva natten..=)

Annars har jag inte gjort ett skit i dag bara softat lilleman är hur gnällig som helst skit jobbigt ju. inget duger men men...kanske e tänder eller nått vad vet jag.

hmm funderar på om man ska gå ut i morgon med på fallens ska ju bli fint väder i morgon och piss på lördag...men ja vet inte får la se va de blir...

Har köpt ett par nya skor i dag gött bra ju kunde ha st 35 så då är de ju mycket billigare...=)

Hur coolt hade de inte varit?

image6

Chupp!

Kikade runt lite på nätet på googel och fann detta kit. Shit älskar rosa och de hade varit kanon och haft detta.
Problemet är bara att jag måste övertala min kära sambo att en rosa dator är bättre än våran daaaaaaa.

Hur som helst hade de varit fräckt såg nu oxå att ps2:an finns i rosa men vad ska jag med den till hatar ju tvspel men men

nåja tyckte det var helt tokbra iaf

ciao

FESTIVAL: FALLENS DAGAR...Kommer du eller? (Till helgen)

....Är visst inte så bra på detta att skriva här men hinner ju inte riktigt med, har ju fullt upp hemma och med annat. Håller på för fullt nu iallafall med mitt körkort så de ska la vara klart så småningom kör iaf 2-3ggr i veckan nu skönt det.  Vi har ju som sagt flyttat nu och de e ju kanon trivs hur bra som helst kanonbra grannar Liam trivs i sitt rum.

Usch sitter just nu o väntar på att lilleman ska vakna ska la gå bort till affären sen. Solen kikar ju fram mellan varven men de e fan storm ute ändå

Shit till helgen är de alltså fallens dagar.
www.fallensdagar.se ska man gå på det eller ska man strunta idet. Hm det beror nog helt och hållet på vad de blir för väder jag hoppas ju på att de ska bli kalasväder eftersom det hela kommer att vara utomhus.

Nåja de märker vi väl..

image5

Lilleman börjar lära sig att de e lite roligare att försöka krypa än att bara ligga på golvet och sprattla. Dock händer de ju inte för ofta att han ställer sig på detta sätt. Idag var första gången han gjorde de själv. Bilden är någon månad gamal.

Neeeeeee nu ska ja dra mig i gen ha de fint