Shit tiden går ju så fort....

Jaha nu e man reda inne på 5dagen på semestern har i och för sig gjort den del saker men iallafall mina 2 veckors semester kommer ju snart vara slut...Än så länge har vi fiskat..varit i smögen med Krister och Malin och Göteborg och handlat vi var på Liseberg igår tillsammans med Robin och Robert. idag har vi inte gjort mycket alls varit och handlat de e la de vi hunnit med idag och nu blir de la inte så mycket mer gjort i dag känns de som skulle kanske åka o fiska men man vet ju inte hur de blir eftersom man inte hört något från robert ännu. Men men får la se hur de blir.

Håller på med massa tråkiga saker så som tvätt och städ inte alls roligt men ett måste...

Jag har köpt en ny soffgrupp oxå + ett bord himla bra funderar på o sälja köksbord o stolar o köpa ett annat som e lite mindre och snyggare dessutom ljusare har änna tröttnat på de svarta nu vill ha en egen stil nu när jag flyttar med ljusa möbler, Nee nu ska ja kolla vidare på nätet ha de så fint ciao

Äntligen semester...

Att man kan tycka de e så gött med semester när man från början inte ens ville ha semester. Himmla gött alltså gjorde sista dagen idag hade tg mellan 9-15 men jobbade bara mellan 11.15 och 12.40 himmla bra...
Har inte gjort mycket annat idag gick en sväng på stan visa dem tommy och guy vart min nya lägenhet ligger...har skrivit på kontraktet nu o fått tillbax de så nu finns ingen återvändo =) men va gör de jag tror inte att jag ångrar den lägenheten eller a jag kommer inte ångra det =) grejen e ju att den e ju inte toppmodern men va fan gör de får göra de bästa av situationen vill ju inte lägga hur mycket som helst heller eftersom de e en hyresrätt men iallafall de blir nog bra i slutändan.

Just nu försöker man få lilleman o sova o de e ju inte alltid d lättaste...han verkar inte vilja sova alls men men så är det ibland. Snart kommer guy o robin på besök ska käka taccos o dricka öl himla skojsigt skönt o ta de soft.

neee nu ska ja göra lite nytta ha de så fint

ciao

*älskar liam mest*

Jaha då var de måndag igen....

...och 3 dagar TG kvar sen semester helt underbart...=)  Hade inte velat ha semester i år då vi ändå inte skulle göra något men nu i efterhand så va de änna bra att jag tog semester. Shit ska bli så gött o slippa jobba ett tag i af 2 veckor =) Va tvungen att ta minst två veckor... Fallens dagar va i helgen hur bra som helst men måste nog säga att Lördagen var nog fan bäst alltså.=) va på fest inne i stan himla skojsigt. sen på butlers som va mindre roligt men iaf..*asg* tyckte det va lite kuligt  på butlers o haha =) har jobbat i dag 9-15 hos en ny tjej på 2.5 år så gulligt så...ska till samma ställe imon.

Ska även ut och fiska imorgon helball =) tycker de  e så himla skojsigt alltså kanske för att man helt enkelt är bäst på det =)
Just nu gör jag inte så jävla mycket har iaf kontsaterat att det e sista gången ja käkar cashewnötter nu förrut fick ja bara feber men nu i helgen svullna tungan upp och brännskador på tungan...och de e fan värre idag kan knappt käka..=(

Har fått kontraktet på lägenheten oxå.. så nu känns de som om inget kan gå fel =) himla nice.

nee enu ska ja dra

ciao

mee and my baby =)



" Min stora feta kärlek och jag"

Fick hjälp i går av Granér och fixa detta med min dator så man nu kan ta kort med den Himla bra alltså =) Tack så mycket vännen...Idag har jag oxå fixat en lägenhet tro d eller ej men trodde fan de skulle vara omöjligt men icke nu fick ja en Perfekt mitt i stan 3:a 75kvm 4900:- och 100mib bredband ingår i hyran kan de bli bättre. Dessutom var det feta terassen till..så nu väntar jag bara på kontraktet sen e de bara att flytta. =)


Nu kommer det snart folk på fika ha de så fint

kram kram





Hur Jävla svårt kan de vara?

Ja säger då de hur svårt kan de vara o få lägenhet i thn? Helt jävla omöjligt..nu har jag kollat på hur många som helst och tackat ja till alla utom en men de har ju sina förklaringar e ju inte kräsen av mig men kan ju för fan inte vara mögel och kattpiss på väggarna och stinka som en soptipp. nån måtta får de vara på de. Hur som helst har varit o kollat på en lägenhet på lilla håjum den var hur bra och fin som helst tackade ja,. idag fick ja de vanliga beskedet " Kontraktet gick tyvärr till en annan sökande" fy fan sån skit...nu ska ja kolla med en annan om de har lägenheter ska göra de i morgon så fort ja kommer till jobbet.

För övrigt e de ingen spännande som har hänt har varit med Sofia idag en sväng i stan hitta inget satte oss på stålis och kolla på folk himla spännande eller inte. Skit alltså de e så segt med vädret och allt man vet ju inte va fan man kan göra. Hoppas på att det blir fint väder i helgen iaf då de e fallens dagar. man vill ju änna kunna sitta ute och festa då.

Nee nu ska ja la se om de finns någe vettigt att göra men de finns de la inte o inget kul folk på nätet heller...de få roliga som finns e inte där de fanns la en NÄMNER INGA NAMN men den försvann haha apa =)

ha det så fint

*Liam älska*

Mäktigt eller vad?????



Himla skojsigt alltså 1 November smäller det igen ska åka på inflames som har spelning i gbg på lisebergshallen =)
Sen e de ju inget dåligt förband heller Sonic Syndicate shit ska bli så himla kul
Typiskt att det ska vara så långt kvar...

Grymma känslor eller
***Klicka här***

Hur jävla bra som helst

Älskar verkligen dessa killar..=)